Diskuse

Bakalův hněv

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71i93r27i 10C45e26e

2. 2. 2018 21:30

Sílu "Sedmé velmoci" bych vůbec nepřeceňoval... Kvikot presstitutů, kterým začaly šlapat na paty "dezinformační", "prokremelské", nebo "parazitní" weby, pomalu ale jistě konfrontující mainstream s jeho dezinformacemi a manipulacemi, má čím dál víc relevanci kvokání slepic v kurníku.

Obzvlášť to platí v případě Bakalou placených žurnalistů, kteří se sice vzájemně ověšují cenami, ale už jim až na pár naivů nikdo nevěří. Vlastní iniciativou se tito hlasatelé "pokroku" dostali do stejného stavu, v jakém se nacházel normalizační tisk ve druhé polovině 80. let.

Jo, vždy mě spolehlivě dojme, když na seznamech dezinformačních webů chybí taková esa jako "Blisty", "A2larm", nebo "Deník Referendum".

Jestli ty různé blacklisty nejsou spíš seznamem těch, kdo ještě chybí na výplatních listinách Sorosova OSF a podobných dobrodějů...

3 0
možnosti
Foto

No perfektně vyjádřená podstata, co dodat, snad jen, že "lepšolidé", majitelé "velkých čistých pravd", jejichž světonázor se de facto nesmí kritizovat, válcují prostřednictvím médií veřejný prostor. Mainstream, který zcela jednostranně a nekriticky vyjadřuje jejich názor, je údajně demokratický a objektivní, zatímco kritická média jsou vržena na dehonestující seznamy zakázaných webů. Autoři textů, kritici, kteří nesdílejí jednotný povinný "slušný" názor, jsou nálepkováni hanlivými označeními a na sociálních sítích účelově blokováni většinou pod směšnou záminkou. Politická korektnost je pak eufemismus pro cenzorské praktiky. Kam toto celé směřuje, si dozajista každý dokáže doplnit sám!

2 0
možnosti

Řada Vámi zmíněných novinářů, periodik a nakonec i mnozí redaktoři České televize dělají velmi slušnou žurnalistiku a zlepšují se. Což je dobře. Někteří jsou spíše levicoví, někteří spíše pravicoví. O tom, že svoji práci dělají dobře je absence žalob přesto, že pro většinu politiků jsou osinou v zadeli a rádi by si zažalovali, kdyby měli co. Uvidíme, jak se aktuálně pochlapí Okamura za "sprostou, dehonestační kampaň proti SPD".:-)

0 0
možnosti
Foto

Zdravím, o tom ale můj článek nebyl. Přeji hezký den. :)

2 0
možnosti
Foto

To se to bojuje za naše peníze a je vidět že uskupení je silné, protože v ČT je pohoda i po neregulerním přístupu k prezidentským volbám.

Veřejnoprávní televize, to by měl být pěkný fičák na některých postech.

6 0
možnosti
Foto

J45a61k17u18b 62R63o94t31h

1. 2. 2018 13:00

Docela síla. Totální PR masírka ze strany Babiše a ANOFertu, vydávaná za "investigativní žurnahu dosvědčit listiku". A kromě marných žvástů obsahuje i řadu vyslovených lží. Ostatně, jako bývalý konzultant B&R mohu s klidem a svědomím říci, jak autor lže o vztahu agentury a Babiše. Fujtajksl, synku, fujtajksl. ;-€;-O

1 7
možnosti

J51i49r18i 21C63e20e

2. 2. 2018 21:14

No ale o vztahu B&R a ČSSD nelže. O tom, že si Bakala nakoupil novináře, a že v zákulisí tahá za nitky politických loutek také ne.

Jestli máte z celého článku výhrady k jedinému tvrzení, tak je to hodně slabé.

1 0
možnosti
Foto

R^;-) Sedmá velmoc. Hlídací psi ,,demokracie";-D Rozhodně to není o hněvu. ,,Jen" o ,,vošéfování si" nástrojů manipulace;-)

5 0
možnosti
Foto

Zdravím. :) No bohužel je to i o hněvu. Pět redakcí se mnou, kvůli článku, přestalo hovořit, pohádal jsem se s několika kolegy novináři a s mnoha z nich máme přerušený kontakt. Urážky a dokonce i vyhrožování. Praxe, kterou by asi běžný čtenář hlavního proudu nečekal.. ;-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS