Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Novák, ve Vašem článku i diskuzi se sráží dnešní oficiální ideologie, touha po poznání současníé skutečnosti i dotyk minulosti.

Urážka slova křížová výprava je expanze, kterou můžeme sledovat u našich spojenců NATO i EU či jak si dnes "naše" západní civilizace říká. Nenechte se mýlit protikřesťanskou propagandou, všechny křížové výpravy začaly k ochraně civilizace, tedy jako spravedlivé války. Je třeba číst také oficiální zdroje církve katolické, dnes už spíše ty staršího data.

Co se týká té expanze, mnohé psaní sděluje, že ji naše USA potřebuje k záchraně svého trhu či čeho. Nevím, proč prezidenta Havla poslechli jen "ivani" - vojska SSSR opustila západ, ale ti "samové" zůstali a posunují se do vyklizených pozic ivanů. Války od Jugoslávie, Iráku, LIbye, Sýrie až po Ukrajinu jsou nespravedlivé a neospravedlnitelné prosazování nadstátní cizí moci. Skutečně si někdo dnes ještě myslí, že jsou vedeny tak humanitárně a z dobrých ospravedlnitelných důvodů, kterým jsme v tv vždy uvěřili? O ubohé Africe i třeba Mexiku ani nevíme.

Nám se dnes liberální demokracie stala totalitou, která nepohodlné zprávy dozoruje státními aparáty a technologickými giganty.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Pavelko. Možná by se Vám líbil více můj předešlý článek, na tomto blogu, Bakalův hněv. Jinak nemám pocit, že bych se nechal mýlit nějakou protikřesťanskou propagandou, ani ruskou, americkou či jinou. :-)

0 0
možnosti

Tak taková nálož lží a levičáckých blábolů se hned tak nevidí. Dočetl jsem jen do třetiny a zvedl se mi kufr.

Např.:

že důkazy jako důvody ke spáchání válečného zločinu zaútočením na suverénní stát bez mandátu RB OSN, které Američané předávali svým spojencům, byly falsifikátem. Že se v Iráku žádné zbraně hromadného ničení nevyráběly, a tak zde ani nemohly být nalezeny, což vlastně všichni, včetně CIA, věděli.

Zdroj: https://antoninnovak1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=674697

A víte o tom, že tomu bylo přesně naopak? Že tyto podvržené (jiným informátorem) informace dodala britská tajná služba CIA a trvala na nich? A že CIA byla právě ta jediná, která je vyvrátila a přiznala světu pravdu? Vám na pravdě moc nezáleží, že? Hlavně, že se můžete na veřejnosti projevit.

1 0
možnosti

J89i74r84i 76T45i97c37h92y

13. 8. 2018 17:26

S pouzitim polopravd (Goebels?) a zcela jiste i chyb vytvoril autor clanek namireny proti demikratickym statum. Napomohl tak jedine zlocinnym diktatorum vcerejska (Sadam Hussain) a hlavne dneska.

1 5
možnosti
Foto

Zdravím, pane Tichý. Článek není namířený proti nikomu. Jen objektivně zhodnocuje fakta, která zasazuje do kontextu. Pokud článek hájí něčí zájmy (ač si to neklade za cíl), pak by to mohla být Česká republika, potažmo EU. [>-]EU

5 1
možnosti

Je to Irán, který destabilizuje situaci v regionu a vyhrožuje jinému státu - Izraeli likvidací. Za článek antikarma.

4 5
možnosti
Foto

Hezký den, pane Zieglere. Samotnou rétorikou animozity, kterou k sobě chovají Izrael s Íránem, se region nedestabilizuje. Irán je navíc šíitský, nikoliv sunnittský. To je důležité, poněvadž spojenci USA - Saudové s jedním z nejbrutálnějších režimů v oblasti, jsou sunnité, stejně jako ISIS. Je pravdou že Peršané podporují své zájmy v oblasti, nicméně jen těžko by se dalo říci, že jim jde o destabilizaci oblasti. Pak by nepodporovali oficiální vládu, ale naopak separatismus, jako tomu bylo v případě USA.

Koneckonců, kdyby nás čas od času přelétli kupř. Poláci, se svými stíhačkami a občas nám něco vybombardovali, naše rétorika, jim adresovaná, by se také jistě nepodobala maminčiným pohádkám před spaním. ;-)

6 3
možnosti
Foto

Výborný, kvalifikovaný článek. Těším se na pokračování. Karma R^

7 2
možnosti

I97v78o 63B73o89u65š43e

13. 8. 2018 14:23

To je jak z Rudeho prava ...

3 4
možnosti
Foto

Bože to jsou žvásty. To snad nikdo rozumný nemůže ani napsat. To je snad opsané ze Sputniku, anebo Aronetu.RvRvRv

2 6
možnosti
Foto

Že se v Iráku žádné zbraně hromadného ničení nevyráběly????;-D Kde je Irík vzal, když je použil proti vlastním obyvatel Kurdů, když je použil několikrát ve váce Irák- Irán. To, že se nenašly ještě neznamená, že je neměl a nevyráběl. Podle MOSADU( tajná židovská organizace) část zbraní odvezlo Rusko, část jejich zničil a část se jich odvezlo do Sýrie.

3 4
možnosti
Foto

Hezký den, pane Kindle.

ZHN se v Iráku produkovaly v 80. letech, při spojenectví s USA. Koneckonců ve válce v Perském zálivu byly USA naopak na jeho straně, nikoliv na straně Iránu. V době napadení Iráku ale už takové zbraně neexistovaly, nebo by byly příliš zastaralé. Pravděpodobnost že je měl je podobná té, že se Hitler nezastřelil a dožil/žije někde v Chile. Kdo ZHN naopak má je USA, to není žádným tajemstvím.

Že jde o podvržené důkazy, jsem se domníval, že dnes již nikdo nezpochybňuje.

https://www.rozhlas.cz/cro6/komentare/_zprava/americky-senat-obvinuje-cia-ze-selhani-v-iraku--124732

Britská zpráva vyznívá podobně.

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1838198-vysetrovaci-komise-tvrde-zkritizovala-invazi-do-iraku-neoduvodnena-a-spatne-vedena

Navíc US prezident Bush ml. podle všeho věděl, že Irák ZHN nemá;

https://www.novinky.cz/zahranicni/83442-bush-vedel-ze-irak-nemel-zbrane-hromadneho-niceni.html

8 1
možnosti

Ano, americti vojaci rossijskoj armii uz si berou dovolenou aby mohli vyrazit se tam rekreouvat jako na Krymu, v Syrii nebo na Ukrajine.

2 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS