Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jestli tomu dobře rozumím, tak Vám zakázali "jen" diskutovat a psát blogy můžete nadále? Diskutovat nesmíte, ale mazat příspěvky můžete? Vůbec se mi to nelíbí.

0 0
možnosti
Foto

Panu Novákovi podle všeho smazali 10 příspěvků, za což je půlroční ban v diskusích. To, co v diskusi předvedl, na mnohé smazání opravdu bylo. Kritizoval třísku v oku bližního a neviděl trám ve svém vlastním oku. Potřebuje vychladnout. Po půlroce může opět diskutovat, bude-li o to stát. Co se vám na tom nelíbí?

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

"...co je toto za redakční systém a za jeho administraci, která znemožňuje obětem kyberšikany se bránit a útočníkům dává volné pole působnosti?"

Bohužel tady normálka a zdaleka nejen u blogerů, ale i v diskuzích.

4 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Pan Kroupa měl prostě jiný názor než Vy.To je ta šikana? Pokud ano tak mě tady šikanuje kde kdo a nějak mi to nevadí.S jiným názorem nebo pohledem na určitou situaci nemám problém....

7 0
možnosti
BK

Vy nemáte problém? To je dost humorné - když si vzpomenu, jak jste v jednom dnu - o mně napsal dva blogy a oba byly přesunuty sem- do Hyde parku;-D. A pan Kroupa? Ten se ještě do nedávné doby chodil vybíjet pod moje blogy. Tady nešlo o jiný názor - tady byla touha urážet, zesměšňovat i útočit.

1 1
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3308x
Rád analyzuji politický svět kolem sebe, jak domácí tak zahraniční. A pak to občas okomentuji. :-)

Seznam rubrik